Events



2024-11-14

PRE - CHRISTMAS CELEBRATIONS! Imperial Hotel & Restaurant ir CALIFORNIA Bar & Restaurant KVIEČIA ŠVĘSTI!

Padovanokite savo kolektyvui įsimintiną vakarą, finalizuojant metų darbus.

Review
2024-12-31

​​​​2025 NEW YEAR’S GALA DINNER

Review
2024-12-31

Naujųjų metų išvakarės šventiniai pietūs

Pasitikite naujus metus su džiaugsmu, juoku ir viltingais norais!

Review
2024-11-14

PRE - CHRISTMAS CELEBRATIONS! Imperial Hotel & Restaurant ir CALIFORNIA Bar & Restaurant KVIEČIA ŠVĘSTI!

Padovanokite savo kolektyvui įsimintiną vakarą, finalizuojant metų darbus.


IMPERIAL

PRIEŠKALĖDINIS BUFETAS PASIŪLYMAS 

64 €/asm. (nuo 20 asm.)


KARALIŠKAS  8 PATIEKALŲ BANKETAS

78 €/asm. (nuo 10 asm.)Šventinis meniu


CALIFORNIA 

Šiltas bendravimas prie užkandžių stalo.  

Taurė šventinių burbuliukų bei užkandžių miniatiūrų piramidė.

25 €/asm. (nuo 6 asm.)  PASIŪLYMAS

Kalėdinė vakarienė bei šėlsmas iki paryčių.

Taurė šventinių burbuliukų bei užkandžių miniatiūrų piramidė bei karštas patiekalas ir desertas.

39 €/asm. (nuo 6 asm.) PASIŪLYMAS

Kviečiame švęsti jau nuo dabar iki pat TRIJŲ KARALIŲ!

(negalioja gruodžio 24,25,26 bei 31 dienomis.)


Daugiau informacijos:

  +370 652 65554  

events@imperialvilnius.lt

 

Review
2024-12-31

​​​​2025 NEW YEAR’S GALA DINNER

Let us indulge you with exquisite flavors and uplifting emotions. This evening will blend a gourmet menu, warm moments with your loved ones, and joyful dreams of the future into an unforgettable experience.

Price: €228/person


 The enchanting melodies of renowned accordion virtuoso Andrius Mikša will fill the night, captivating and inspiring every guest.

We look forward to creating a magical New Year’s Eve celebration together!


WELCOME TOAST – 8:30 PM

RAISE YOUR GLASS TO A MEMORABLE EVENING WITH A SPARKLING APERITIF AS WE EMBARK ON A GOURMET JOURNEY TOGETHER.

DINNER BEGINS – 9:00 PM


CHEF’S COMPLIMENTS

A TRIO OF DELIGHTS TO AWAKEN YOUR SENSES:

WHIPPED GOAT BUTTER WITH A HINT OF BRINY CHUM SALMON ROE

GOLDEN, BUTTERY BRIOCHE ROLLS, BAKED TO PERFECTION

LUXURIOUS BLACK STURGEON CAVIAR FOR AN INDULGENT START

APERITIF

EXPERIENCE A MASTERPIECE:

A GILLARDEAU OYSTER CROWNED WITH BLACK STURGEON CAVIAR, PERFECTLY PAIRED WITH AN EFFERVESCENT FRENCH 75 COCKTAIL

FIRST APPETIZER

A SYMPHONY OF OCEANIC ELEGANCE:

DELICATE SEA SCALLOPS, GRAVLAX-STYLE, PAIRED WITH SPARKLING CHAMPAGNE JELLY AND THE BRIGHT TANG OF SEA BUCKTHORN

SECOND APPETIZER

A LUXURIOUS UNION OF FLAVORS:

MARBLE WAGYU BEEF CARPACCIO, ADORNED WITH VELVETY TRUFFLE ESPUMA, GORGONZOLA ICE CREAM, AND A SPRINKLE OF WALNUTS FOR ADDED TEXTURE

HOT APPETIZER

A CELEBRATION OF OCEAN TREASURES:

RAVIOLI FILLED WITH ALASKAN CRAB AND CANADIAN LOBSTER, BATHED IN A LUSCIOUS SMOKED EEL AND SALICORNIA SAUCE

AMUSE-BOUCHE

A PALATE-CLEANSING DELIGHT:

SPARKLING PROSECCO AND CLEMENTINE SORBET, JEWELED WITH VIBRANT POMEGRANATE SEEDS

MAIN COURSE

THE EVENING’S CROWNING DISH:

SABLEFISH “ROSSINI” STYLE, LAYERED WITH CREAMY FOIE GRAS, SAUTÉED SPINACH, BLACK WINTER TRUFFLES, AND ENRICHED WITH A TRUFFLE-INFUSED "AU JUS" SAUCE

DESSERT

A SWEET FINALE WITH A TWIST:

DECADENT DARK CHOCOLATE SURPRISE WITH A BOLD FILLING OF ROASTED BELL PEPPER AND RASPBERRY


JOIN US FOR THIS EXQUISITE DINING EXPERIENCE

 OUR CHEF AND TEAM ARE EAGER TO GUIDE YOU THROUGH AN UNFORGETTABLE JOURNEY OF FLAVORS, TEXTURES, AND INDULGENCE. BON APPÉTIT!





Review
2024-12-31

Naujųjų metų išvakarės šventiniai pietūs


Naujųjų metų išvakarių šventiniai pietūs sukvies draugus ir šeimą prie bendro stalo, kur skanūs patiekalai ir šventinė atmosfera taps nepamirštamu įspūdžiu. Pasitikite naujus metus su džiaugsmu, juoku ir viltingais norais!

Review